OROSZVALOSAG.HU


Mása és a Tatu

  |  2014-02-04 09:16:58  |  
Oroszvilag.hu

Mása és a Tatu

Csak az álleszbikusokat tűrik el?

 Mása és a Tatu

 

Mása, a Brjanszk megyei lány nyíltan bevallotta, hogy leszbikus, majd a polgármesteri hivatal előtt tüntetett, mert egy szentpétervári tanítót kirúgtak az állásából, mivel védelmébe vette a homoszexuálisokat – írja Ajder Mudzsabajev, a Moszkovszkij Komszomolec főszerkesztőhelyettese facebook oldalán.

Van két másik lány is, Julja és Léna, akik a Tatu együttest alkották és akik leszbikusnak tettették magukat.

Már régen kiderült, hogy csak megjátszották a leszbikust, a két lány azonban most is kapós. Az immáron kismama Julja és Léna fellépnek majd Szocsiban is, az olimpia megnyitóján. Hogy azt demonstrálják a világ felé: Oroszországban nem üldözik a homoszexuálisokat.

Mását viszont, miután beismerte szexuális identitását, megverték, majd a rendőrségen feljelentették mint bűnözőt. A hatóságok nem azok ellen kezdtek nyomozni, akik megverték a lányt, hanem ő maga ellen a homoszexualitás propagandáját tiltó törvény alapján.

Ilyen amoralitás van.

Soha nem mondj igazat, hazudj, és akkor nem érnek utól. Ha igazat mondasz, utolérnek és megvernek, megaláznak, megtaposnak, hurkot kötnek a nyakadba.

Külföldiek, jogvédők, valamilyen civilizált országok elnökei, vagy akár CIA-ügynökök, könyörgöm nektek: vigyétek el Mását abból a pokolból, ahol az olimpia is zajlik.

Mentsétek meg őt. Ő nemcsak hamis utánzat, hanem eredeti, és neki nincs helye itt.

 

Cimkék: Julja, Léna, Mása, Tatu, Ajder Mudzsabajev, Moszkovszkij Komszomolec, olimpia, leszbikusok
Országok: Oroszország
Megosztás:
Add a Facebook-hoz

 

Oroszvalosag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat