OROSZVALOSAG.HU


Impresszum

  |  2010-02-11 16:00:00  |  

Impresszum

 

Az oroszvalosag.hu (előzménye a 2010-ben alapított oroszvilag.hu) weboldal az Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért (1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.) szervezeti keretei között és a Ruszisztikai Intézet/Központ szellemi bázisán működik (russianstudies.hu). Az oroszvalosag.hu oldalon található anyagok az Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdonát képezik.

Az oldal célja, hogy tájékoztatást adjon és tudásanyagot biztosítson Oroszország és a posztszovjet térség eseményeiről, történelméről, kultúrájáról, a ruszisztika legújabb eredményeiről. 

A Kiadó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
- nem módosítja az eredeti információt,
- a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.


 

Főszerkesztő: Gyóni Gábor

 

 

 

 

 

Cimkék:
Országok:
Megosztás:
Add a Facebook-hoz

 

Oroszvalosag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat