OROSZVALOSAG.HU


Nyílt konfliktus az orosz vezetésben

  |  2023-02-22 18:24:30  |  
Oroszvalósag Admin

Nyílt konfliktus az orosz vezetésben

A fegyenceket vágóhídra küldték?

Nyílt konfliktus az orosz vezetésben

 

Banglades kitiltotta kikötőiből az orosz hajókat, ezért Moszkvában bekérették a bangladesi nagykövetet.


A Kommerszant információi szerint a 2014-es szocsi téli olimpiára felépített objektumok egy részét Alekszandr Tkacsov volt krasznodari kormányzó üzleti érdekeltségeinek adja át az állam, összesen mintegy 42 milliárd rubel értékben.


A háború kezdete óta szinte minden nap kigyullad Oroszországban egy gyár vagy raktár. Most Krasznojarszkban ütött ki tűz egy hűtőgépgyárban.

 

 

Folytatódik a Wagner-csoport főnöke, Jevgenyij Prigozsin és az orosz katonai vezetés közötti, immáron leplezetlen, nyílt harc. Prigozsin Sojgu védelmi minisztert és Geraszimov vezérkari főnököt vádolta meg azzal, hogy az ő tétlenkedésük miatt vannak nagy veszteségek a Wagner-csoport alakulatainál (ehhez egy képet is publikált, amin orosz halottak tömege látható). A Wagner-csoportot ugyanis nem látják el megfelelő hadianyaggal. Igor Girkin „Sztrelkov” szerint az orosz katonai irányítás összeomlásáról tanúskodik az, hogy immáron nyílt konfliktus zajlik a Wagner-csoport és az orosz hadsereg főparancsnoksága között  – ráadásul éppen háborús időszakban.

 

 

 

 

https://www.eurazsia.hu/2023/02/22/nyilt-konfliktus-az-orosz-vezetesben/

 

 

Cimkék:
Országok: Oroszország
Megosztás:
Add a Facebook-hoz

 

Oroszvalosag.hu | Impresszum  |  Kapcsolat